Levering en FAQ - De Gelderse Dierenwinkel

Levering & FAQ

 • Wat zijn de bezorgkosten?
  Over het algemeen gebruiken wij 2 tarieven. PostNL brievenbuspakket en PostNL pakketpost. Voor een brievenbuspakketje brengen wij €4,95 in rekening en voor een pakket €7,35. Echter zal dit bij sommige producten afwijken. Enkele producten gaan met briefpost zonder Track And Trace en zijn daardoor iets goedkoper. Dit staat bij het product aangegeven. Op sommige grote producten geven wij korting op de verzending, denk hierbij aan krabpalen en manden. Ook dit staat bij het product duidelijk aangegeven. Anders gelden de standaard tarieven. U vind het verzendtarief altijd terug in uw winkelwagentje.
 • Wat is de levertijd?
  Wanneer u voor 15:00 besteld op maandag tot en met vrijdag word u bestelling dezelfde dag nog verzonden. Op zaterdag is dit voor 14:00. U heeft uw bestelling normaal gesproken dan de volgende werkdag in huis. Wanneer u zaterdagavond of zondag besteld. Word u bestelling op maandag verzonden.
 • Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?
  Ja u krijgt een bevestiging. Mocht u deze niet ontvangen dan vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice. klantenservice@degeldersedierenwinkel.com
 • Kan ik mijn bestelling retourneren?
  Ja u kunt binnen 14 dagen uw product retourneren. De verzendkosten van het retourneren komen voor eigen rekening. Op de pagina algemene voorwaarden vind u het modelformulier herroeping.Knip en plak dit in een mail vul het in en stuur dit naar klantenservice@degeldersedierenwinkel.com . Bij voorkeur dit formulier invullen, dit is geen dwingende voorwaarde.
  Producten die niet retour gestuurd kunnen worden:
  Producten die snel bederven of die een zeer beperkte houdbaarheid hebben;
  Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na levering is gebroken.
 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  U kunt betalen met de volgende betaal methodes:
  ApplePay, Bancontact, Bankoverdracht, Belfius, Creditcard, iDeal, Klarna achteraf betalen en Paypal
 • Krijg ik mijn geld terug als ik een bestelling retour stuur?
  Wanneer u uw bestelling retour stuurt krijgt u het aankoopbedrag terug minus de eventueel gehouden producten. Alleen de retournerings kosten zijn dus voor uw rekening. Hoe u uw bestelling retourneert leest u iets hierboven.

 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN